E-facturen

Op 12 februari 2009 heeft Staatssecretaris De Jager van Financiën bekend gemaakt dat elektronisch factureren per direct vormvrij mag plaatsvinden. Een totale jaarlijkse besparing van € 600 miljoen ligt daarmee in Nederland voor het gehele bedrijfsleven voor het oprapen!

Een kwestie van geven en krijgen    
Besparen is nog maar het eerste voordeel, direct voor u als verzender. Omdat er geen verplichting of beperking is in technologie, formaat, kanaal of protocol, kunnen uw klanten vier keer meer besparen met elektronische inkoopfacturen.  Profiteert hier weer van mee.

Uit de praktijk blijkt namelijk dat een goede elektronische factuur leidt tot minder invoerfouten, minder disputen, hogere klantloyaliteit en beter betalingsgedrag. Een kwestie van geven en krijgen dus.

Haal meer uit uw facturen!
Wilt u weten hoe  kan besparen en tegelijk eerder betaald kan krijgen?

Wouter is specialist in E-facturatie mede door zijn recente projecten bij diverse opdrachtgevers (zie CV) waarbij zowel binnenkomende facturen als te verzendende facturen zijn geautomatiseerd en efficiënt gemaakt. Beide projecten zijn uitgevoerd met een succesvolle terugverdientijd van < 1 jaar. 

Wilt u meer weten, bel gerust: 06-41515763